Herfst is mijn favoriete seizoen van het jaar. En ook al voelt het op sommige dagen deze maand alsof het al winter is, het is het nog niet!. Maar we kunnen wel alvast in de herfst/winter stemming komen met de nieuwe modekleuren voor het winterse seizoen. Daarbij staat veel herfst/winter collectie 2019-2020 al online. Dit betekent dat we alvast kunnen spieken welke modekleuren we aankomend seizoen zullen zien. Althans, diegene die de designers hebben uitgekozen. De kleuren van designers zijn namelijk niet alles bepalend.

Bij de modekleuren van 2019-2020 zien we veel zwart, forest groen, rusty oranje, oker geel en donkerblauw. Het is best wel een mooi kleurenpalet.

Pak een kop thee of een kop koffie want na deze blog kun je keihard op zoek gaan naar dat ene blouseje in galaxy blue of die mooie rok in groen. Dit zijn slechts twee grepen uit dé modekleuren van aankomend seizoen. Wil je weten welke kleuren er nog meer helemaal hot &  happening gaan zijn? Lees dan vooral verder.

Rusty Oranje
Dit is een warmere versie van de oranje tinten in dit rijtje en past daarom wel mooi bij de koudere dagen. De roestige kleur oranje geeft ook een beetje een raw look aan jouw outfit en is mooi te combineren met de bruin en blauw tinten.

Een mooie rusty orange rok of jurk zouden mooi gecombineerd kunnen worden met blauwe shirtjes of een spijkerjasje

Forest Groen
Één van mijn favoriete kleuren – donkergroen. Groen in het algemeen is een mooie kleur en past (ligt aan welke tint groen je kiest) eigenlijk wel zo goed als overal bij. Net zoals de almond bruine kleur. Maar mensen zijn vaak wat voorzichtiger met deze kleur terwijl dit totaal niet nodig is. De groene kleur die dit jaar helemaal hot & happening is, is de donkere kleur groen die ons doet denken aan een diep en donker bos.

Denk aan een forest groene jurk of mooie pantalon. Als je meer van de blauwe jeans bent dan kun je ook kiezen voor een donkergroene trui.

Eén gedachte over “ Modekleuren voor deze herfst/winter 2019/2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.